Igår blev hvalpene chippet, så nu hører stambogsnummeret og chip ID og navn sammen, altså med andre ord hvem er hvem.

Selve chippen ‘sprøjtes’ ind i venstre side af nakken med en sprøjte, det gør ikke ondt på hvalpen, for de siger ingenting, når der stikkes. Ny ‘sprøjte’ til hver hvalp.

Bagefter scannes for at tjekke om chippen kan aflæses, og den stemmer med papiret.

En papkasse kan også bruges som seng, orange Dallas sover og lyserød Dodo ovenpå, hun er dog lige vågnet inden fotoapparatet nåede frem. De små halsbånd er blevet for små og nu udskiftet med silkebånd i samme farver.

Utrolig hvad papkassen kan rumme – 4 hvalpe ovenpå – orange Dallas nederst ligger helt udstrakt, lyserød Dodo ovenpå, blå Diesel forsøger ihærdigt at hænge på og rød Debbie er ved at kravle op. Den gule og en sort labber kigger betuttet på.