Hej brødre og søstre.

Jeg er kommet godt hjem til min nye familie i Brovst.

Her er kanon fedt.

Der er høns, de er virkelig interesante, men jeg må ikke jagte dem, det er altså fejt !

Nå, De er rigtig søde, både mor, far og ungerne. Far sov hos mig i bryggerset de første 3 nætter, hvor jeg sov i min kasse, er han ikke bare dejlig ! Nu tør jeg sove i bryggerset helt alene. Jeg hverken piver eller gør, heller ikke selvom de sover længe, nu hvor de har vinterferie.

Jeg tisser stadig lidt inde, men husker at sige til når jeg skal lave stort ! Men det skal nok komme med tisseriet også, for de roser mig sådan, når jeg gør det rigtigt.

Jeg har hilst på deres meget store dyr, 2 stk. de kalder dem heste, de er lige store nok at lege med – endnu.

Kattene har jeg helt styr på, det er mig der bestemmer 😉

Kan I allesammen have det rigtigt godt.

Vuff Diesel.