Vi håber at I alle er kommet godt igennem julen og ind i det nye år.

Delta begyndte så småt i efteråret at komme med på jagt og han lærer tingene ret hurtigt. Han har også Pusta med (9 årig Vizla) som han render tæt med og ser jo derved hvordan det skal gøres.

Delta har det supergodt. Han er tillidsfuld, glad og fuld af energi.


Vi er i hundeskoven med ham 4-6 gange om ugen og han elsker at møde nye hunde derude og også gengangere som han kan tumle og lege med. Vi har dog endnu ikke mødt nogen hunde der kunne løbe fra Delta.


Vi har snakket lidt om hans størrelse og synes ikke at han er så frygtelig stor. Han er lige blevet vejet idag og han vejer 26,8 kg. Jeg ved ikke helt hvor på vægtskalaen en hanhund i hans alder skal ligge.

Jeg vedhæfter lige lidt billeder af ham fra i sommers og så frem til nu.

Hav det rigtig godt.
Mvh. Delta og hans forældre.

Med hensyn til vægt og størrelse har Dodo skrevet lidt se længere nede på bloggen, men nu er det jo en tæve. Ifølge FCI standarden måler en han mellem 59 og 70 cm i skulderhøjde med idealmål mellem 62 og 67 cm. Der står også vægten på hanner ligger mellem 30-40 kg. Så vidt jeg husker dengang vi havde hanner som var middelhøje – 66 cm tror jeg, de vejede så vidt jeg husker 32 kg. Men Delta er jo ikke helt udvokset endnu, der kommer mere fylde på kroppen, og dermed øges vægten også lidt. Nu har I ikke skrevet hvor høj han er i skulderhøjde (måles nemmest med en tommestok hvor man lige lægger en pind på tværs, som så køres ned mod skulderen) men højden bliver nok ikke mere end den er nu.

Hilsen Birte