Becca fik 6 dejlige hvalpe lige på terminen. Den første blev født kl 2.40, men da der ikke rigtig skete mere, tog vi til dyrlægen, og 5 andre hvalpe blev taget ved kejsersnit. 3 hanner og 3 tæver blev fordelingen. Desværre døde Becca mandag sidst på dagen, og pludselig stod vi med 6 hvalpe uden en mor. Jungletrommerne gik via hjemmesider, facebook, mund til mund, mails, telefon osv osv for at finde en ammemor til hvalpene.

Selv havde jeg dette opslag på facebook: Hjælp, hjælp, hjælp. Ammetæve søges.Becca fik 6 velskabte weimaranerhvalpe igår (19/12), desværre døde Becca. Så nu har vi 6 nyfødte hvalpe og søger desperat en ammemor. Har du mulighed for at tage ammehvalpe, så kontakt mig venligst hurtigst muligt.Del gerne dette opslag. Telefonen stod ikke stille det næste døgn, jeg kunne dårlig nå at lægge røret før den næste var der, og fastnetnummertelefonen ringede ved siden af – helt fantastisk. Tak til alle der deltog. Jeg fik kontakt med Helle og hendes dejlige labrador tæve Bess, og da hvalpene blev præsenteret for Bess, virkede det som om det altid havde været hendes, de fik straks mælk og hun nussede og slikkede dem, det var et fantastisk syn at se.

Og senere da de blev blandet i fødekassen: Helle har idag sendt disse herlige billeder:

Og på Helles hjemmeside står der:

———————————————————————————————————————————-

Bess’s tredie kuld født 19.12.2011 4 hvalpe er født, 3 tæver – 1 han, hvoraf en af tæverne er gul.

Tirsdag den 20.12 bliver jeg ringet op af en opdrætter : Weim-Bo’s v/Birte Johansen Dengsøvej 11 8860 Ulstrup 86466422 – 51297022

www.weimbos.dk

birte@weimbos.dk

Birte’s Weimaraner tæve fødte mandag den 19.12.2011 – 6 hvalpe (3 tæver og 3 hanner ) ved kejsersnit, men desværre døde tæven kort tid efter.

Disse 6 dejlige hvalpe er flyttet ind hos min tæve Bess. Hun tog imod dem som hendes egne hvalpe tirsdag aften og det går rigtig godt, alle både de 6 Weimaraner hvalpene, de 4 Labrador hvalpe og Bess trives og der er fred, ro og hygge i hvalpekassen.

———————————————————————————————————-

Tusind tak Helle for den hjertelige modtagelse af mig og Beccas hvalpe, en tung sten faldt fra mit hjerte ved denne gode løsning af et stort problem.