Og de er også flyttet i nye omgivelser. Hvalpekassen var ved at være for lille, så den er nu udvidet med ekstra plads. Hvalpene ligger og sover men er alligevel opmærksomme.

Mere blå øjne findes vist ikke.

hvalpene har rævehalen i kassen, og er faldet i søvn oven på den.

Hvalpene har nu fået deres første måltid fast føde, det er opblødte mosede hvalpepiller med lidt a38 i serveret i en bradepande. Men de er ikke gode til at stå pænt og spise, det er noget de skal lære.

Det er noget værre griseri for at sige det lige ud, se selv på billederne, de kan også finde på at stå oppe midt i maden med alle 4 ben 🙂 Læg mærke til de 3 sorte labrador, de står og spiser pænt mens weimaranerne står oppe midt i maden.

Helle laver hjemkaldsfløjt (2 korte fløjt efter hinanden) når maden er serveret, det er en rigtig god ide, hvalpene lærer fra helt små at når der fløjtes hjem sker der noget dejligt. Helle skriver på hendes hjemmeside:

For hver måltid starter jeg med at fløjte inden jeg giver hvalpene deres mad, så de forbinder fløjte signalet med en god oplevelse ‘mad’ – dermed får de nye hunde ejere aldrig hjemkaldsproblemer.

Det bliver spændende at se om det passer 🙂

https://youtube.com/watch?v=w1Yk2TbA53I%3Frel%3D0