En lille hilsen fra Dallas i Espergærde – hun har det fantastisk og trives! Turen hjem fra jer gik rigtigt godt – vi tog færgen fra Århus, og hun hyggede sig mellem pigerne hele vejen. Både biltur og færgetur tog hun i stiv arm – var glad og opmærksom hele vejen. Hjemme snusede hun nu rundt i huset og tog indtrykkene til sig – fik mad, a38 og faldt i søvn ved siden af mig i sin kurv kl 23. De første par nætter var godt fyldt op med fugtige aviser og gulvvask. Den anden nat var der lidt ondt i maven, så der var jeg godt beskæftiget! Siden har hun – og jeg – haft fine nætter, hvor hun vækker mig mellem 02 og 03 og så er det ellers en tur i haven. Og så lige en tur igen omgang kl 0530! Nu tager vi en tur i dagtimerne hver 1-2 timer, og det fungerer fint – der er næsten ingen “ulykker” inde, men ingen er som bekendt perfekte 😉

Vi har haft vinterferie, så der har været god mulighed for at lege og lære hinanden godt at kende. Pigerne elsker at pøle med hende og tager hende ud på små gåture i haven og på stien udenfor – Dallas bliver mere og mere fortrolig med omgivelserne og tør gå længere væk fra hoveddøren 🙂

Efter et par dage har hun genfundet sin energi og er klar til at lege hvalpelege igen – med tænderne 🙂 Hun har godt fat i alt og alle, men ungerne er tålmodige og forældrene giver hende et par gode alternativer til hænder, hjemmesko og bukseben.

Madmæssigt spiser hun kun en 70-80 gram per måltid, så vi fjerner de sidste 20-30 fra skålen mellem hvert måltid, så hun kender forskel på spisetid og lege/hviletid.

Vh Jesper