Vi har flere gange tænkt på en opdatering, så nu må det være tiden at give lyd.
Nu har hun været hos os godt 14 dage og det går rigtig fint. Den første uge brugte Torben noget tid i haven, og der var hun med ude så meget som muligt. Det gav en naturlig træthed. Der var meget aktivitet på depotet, som ligger ved siden af, så der var masser af lyde og folk, der ville snakke med hende.
De første 2 nætter sov vi på gulvet ved siden af kurven, og så tog vi hendes kurv med i soveværelset, og når vi slukker lyset, ligger hun fuldstændig roligt til Torben står op halv tre til hverdag og tager hende ud at tisse. Så sover hun igen til kvart i seks. Sit fungerer fint. Mad må hun ikke tage før, der er sagt værsgod, og det fungerer også. Gå i snor øver vi stille og roligt. Igår tog vi ind på gågaden i Esbjerg, så hun kunne møde forskellige mennesker, og hun nød, at folk ville tale med hende. Og mange var vilde med hende.
Hun vil meget gerne lege med skrubtudserne i haven. En dag kom hun med en i munden – et syn for alle. Benene stak ud i begge sider af munden og tudsen fra spræl levende, så det tegner godt med apportering :-).

Det kniber lidt med at bide i ting, men hun er helt klar over, at nej er nej. Dog lidt svært med ræveskindet, der ligger på sofaryggen. Skindet bliver vi nød til at fjerne, for hun har længe gået med næsen i vejret. Og her til aften da Torben lavede mad, så hun hendes snit til at angribe skindet.


Den nederste gren på stuebirken røg en dag, de var alene hjemme, men ellers har der ikke været nogen problemer, når de er alene hjemme.

Hun er meget interesseret i al den fært, der er ned af skovvejen og ind på marken. Og hun følger med Xena rundt i hegnet og ind i majsstubbene.

Det går også fint med at køre bil. Hun hyler lidt en gang imellem, men det er kun lige i starten ned af grusvejen, og så lægger hun sig.

Hun blev vaccineret fredag d. 9. marts og det var måske køreturen til og fra dyrlægen, der gjorde en forskel. Hun hylede på vej til dyrlægen men sov hele vejen hjem. Det lyder af mere end det er. Hun ligger ned og logrer med halen, når vi åbner buret. Den første uge havde Torben hende inde i bilen, når den stod i indkørslen. Eller buret stod på jorden i solen, så hun kunne ligge der.

I fredags vejede hun 9,6 kg, så hun trives fint. Torben synes, hun godt må fylde lidt mere hen over ryggen. Godt nok er hun en dame, men hun fylder ikke meget om taljen :-).

Det var alt for nu.

De bedste hilsner fra
Helle og Torben