Det går fortsat rigtig fint. Vejede Dodo igår morges, og der vejede hun 10,6 kg. Hun ser meget harmonisk ud, og hun spiser 400-450 g om dagen. Kniber det med tørfodret, får de lidt A38 oveni og så spiser de med det samme, men det duer kun morgen og aften, når vi er hjemme.
Jeg begyndte at arbejde i sidste uge og tog hende med i bilen. Kan gå en tur med hende i middagspausen, og det går fint med at køre bil. Kolleger og soldater synes hun er herlig, så hun hilser på mange, og nu tror hun alle vil tale med hende.
I fredags tog vi på stranden, og der fik hende og Xena brugt en masse energi, så fredag aften var der fuldstændig ro.


Lørdag var de med på gågaden igen – og på café. Hun nyder virkelig al den opmærksomhed. Vi mødte en dame, der opdrætter labrador, og hun synes det var imponerende så nysgerrig og fortrolig, hun er med fremmed. Men som vi talte om, så vil vi gerne have en ‘tænd og sluk’ hund. Når vi er hjemme eller sammen med andre, skal hun være rolig og lydig. Og når vi skal på jagt, vil hun få hun lov til at bruge noget energi. Det tegner godt mht. til træning, og det sværeste nu er at holde igen. Hun har meget energi, men hun er trods alt meget ung endnu. Vi øver lidt hver dag for at motivere hende og undgå, at hun lærer unoder.

De bedste hilsner
Helle og Torben

NB. Var sammen med Charlotte, ejeren af Villads faderen til hvalpene, til agerhønsetælling i tirsdags. Charlotte fortalte at hun havde været i Esbjerg, og inde på gågaden havde hun mødt nogen med en weimaranerhvalp, og da I var godt forbi og tankerne lige havde fæstnet sig var hun helt sikker på det var Dodo, og det var det jo nok ….. 🙂 Sjovt ikke.