Smukke Dallas

Kære alle,

Ja, tænk engang – så blev de små pus et halvt år og de er jo ikke så små længere. Dallas vejer omkring de 20 kg og jeg kunne godt tænke mig at vide hvor stor vi så kan forvente hun bliver, hvis der er en pejling på det?

Hun er den sødeste og dejligste hund man kan tænke sig. Masser af personlighed har hun også og hun charmerer alle.

Gå i snor er IKKE hendes stærkeste side, men hun kommer de fleste gange når vi kalder på hende:-) Selvom hun ALDRIG har fået mad ved bordet eller køkkenbordet og ikke får andet end tørfoder, finder vi hende engang imellem med poterne oppe på køkken – eller spisebord! Ja, det siger selv selv, at det afføder en hævet røst og en efterfølgende brødbetynget Dallas:-)

Dallas ved sin favoritplads om dagen

Hun elsker at svømme i en stor sø ovre i mosen der ligger tæt på hvor vi bor. Så får hun brugt en masse go energi og sover dejligt bagefter:-)

Er der nogen der har erfaring med eksemlignende bryst og mave? De har jo stort set ikke pels på den del af kroppen og jeg tænker at det kan være brændnælder og lignende der irriterer huden på disse steder? Er det noget man skal gøre noget ved? På et tidspunkt havde hun også en spættet pels. Det er dog gået over – tror hun skiftede hvalpepelsen ud på denne måde og hun er nu helt fin, ensartet og blank i pelsen.

Har vedhæftet et par billeder der er taget fornylig.

Dallas 6 måneder har lige været en tur i mosen.

Mange hilsner fra Dallas & Co

——————————————————————————————————–

Hilsen fra Birte:

Det kan nemt være brændenælder mv der er irriterende for huden. Jeg bruger Aloe Vera Gel at smøre med, det hjælper også mod kløen ved brændenælder og på poterne. Hvis de rigtig har været igennem brændenælder kan de ligge og bide lidt i poterne. Aloe Veraen tager kløen. Det kan jo også være noget i vandet der giver noget på brystet, pas på grønalger. Vægtmæssigt kommer hun nok op på ca 27 kg, det vejede Becca, og det vejede Killa også, vores første weimaraner tæve.