Hej hundefamilie,

En lille forårshilsen fra Dallas og Co på årets første forårsdag!

Dallas har det super godt – er stadig familiens midtpunkt og kæledægge! Det er svært at forlade hende om morgenen for hun står og ser SÅ ulykkelig ud over at man har tænkt sig at forlade hende i 5 timer! Det er kommet bag på os så megen personlighed hun har – det er jo næsten som at få en baby igen! Hun er virkelig meget til at nusse og være tæt på os hele tiden – så har hun det bedst.

En plads i sækkepuden foran pejsen sammen med et familiemedlem er som at vinde i hundelotteriet, synes Dallas.

Hun har lige været i løbetid – det gik fint, men hold da op et svineri. Men vi synes det er synd at give hende bukser på! Forhåbentlig bliver hun lidt bedre til at holde sig ren når hun har prøvet det et par gange.

Hun vejer 27 kilo og er normalt MEGET madglad. De sidste par dage har hun dog ikke spist med så stor appetit som normalt. Men ud over det virker hun til at have det fint og er i fuld vigør.

Når hun skal være alene hjemme må alt lukkes grundigt af og ALT fjernes fra gulvet – ellers er det bidt i stykker når vi kommer hjem – og det uanset om vi er væk i 15 minutter eller 5 timer.

Hun får en times gåtur om morgenen og igen en time eller lidt mere om eftermiddagen. Anna tager tit eftermiddagsturen sammen med en veninde og hendes labrador/hønsehund, Luca. Det nyder de meget alle 4 🙂

For et par uger siden fangede hun en fasan i et buskads. Hun så helt rådvild ud da hun kom med den – hele overkroppen godt inde i gabet og en fasan der spillede død! Jeg forsøgte af få den fra hende med hun løb afsted med den – et temmelig langt stykke, men pludselig slap hun den og fasanen kunne til min store glæde flyve videre og væk fra rovdyret:-)

Er der nogen der har brugt frakke her i vinter? Vi har ikke – jeg synes ikke det virker som om hun fryser. Men der bor nogen i Humlebæk som har 4 weimaranere (alle hanner og den sidst ankomne, Kato, som nu er 4 mdr, har jeg udset mig som en passende mage, men det er der absolut ikke enighed om i familien, så nu må vi se!) og de bruger alle frakker.

Håber at I alle har det godt!

Hilsner fra Espergærde