Dodo og Torben har været til racedyst for weimaranerklubben, og Dodo bestod flot med 8-9-9 ialt 26 point. STORT tillykke herfra.

Det er første gang Dodo og Torben er på anerkendt approteringsprøve.

Beretningen fra Torben lyder sådan:

Vi scorede kun 26 point. Og når jeg siger kun, så er det fordi vi kan gøre det bedre, og har gjort det mange gange i træningen.
På duebanen søgte hun perfekt og hurtigt. Kommer direkte ind til mig, men lægger due på, så at sige startlinien. Det har hun aldrig gjort, så jeg tænkte slet ikke og sagde apport. Der røg 2 point.

På kaninbanen gik hun til højre og bagud i udlæggerens spor. Jeg råbte nej og så drejede hun til venstre med vind i den rigtige side og jeg råbte ud en gang, så gik hun perfekt ud og op i vinden direkte til kaninen. Men dommeren trak et point for dårlig greb. Hun havde god fart på og tabte ikke kaninen, men det er jo konkurrence.

I vand gik det perfekt, men dårlig greb, så der røg et point. Duen drev i vinden og vingerne var spredt ud, så hun fik fat i skulderen og noget af kroppen. Men jagtmæssigt er hun da ikke for hård ved vildtet smiley Men vi må bare træne noget mere. Det kan godt være der ikke er så mange weimaraner at tage af, men potentialet er der, så vi kan sagtens vinde racedysten.